VISSZA Konyhakiállítás 2020 hűtődivat bemutató

Konyhakiállítás 2020 hűtődivat bemutató

Kiállítói szelekció
2020. 03. 16
Konyhakiállítás 2020 hűtődivat bemutató

A kiállítók izgalmas standjai mellett színes programok és forradalmi újdonságok várták a 11. Konyhakiállításra látogatókat: sztárfellépők a BOSCH Nagyszínpadon, főzőshow-k, termékbemutatók és kóstolók a kiállítói standokon, sőt, még divatbemutatónak is volt helye a Budapest Arénában! Nem akármilyen modellek vonultak fel a kifutón: fantasztikus külsővel megáldott, szemet gyönyörködtető hűtők kápráztatták el a Konyhakiállítás hűtődivat bemutató nézőit. A bemutató sztárjairól többet is megtudhatsz blogposztunkból, melynek összeállításában a SELL Magazin nyújtott szakértői segítséget!

Az ezerarcú hűtő

A Bosch KGN39IJ3A készülékére nemcsak azért igaz, hogy kimagaslik a tömegből, mert 203 centiméter magasra nőtt, hanem speciális tulajdonsága miatt is, ugyanis a modell igény esetén képes változtatni megjelenésén. Persze ehhez azért szükség van némi segítségre is. A VarioStyle alul fagyasztós mélyhűtősorozat különlegessége, hogy a szériához tartozó típusok ajtajának színe változtatható. Erre rejtett pántok és mágnesek okos kombinációja kínál meghökkentően egyszerű megoldást. Így a hűtő ajtaja bármikor néhány mozdulattal másik színűre cserélhető. A rendelkezésre álló színpaletta pedig igen széles, az élénk meggypirostól az eszpresszóbarnán keresztül az „aqua” kék árnyalatig számos borításból lehet válogatni.

Exkluzív frissesség

A Hitachi R-M700VAGRU9X típusát nemcsak megjelenése teszi különlegessé, az exkluzív borítás alatt ugyanis több fejlett technológiai megoldás kapott helyet. Az egyik ilyen az érintésre nyíló ajtó, ami amellett, hogy elegáns, még praktikus is, ha az embernek éppen tele van a keze. De még ennél is érdekesebb az a vákuumrekesz, ami az élelmiszerek frissességének megőrzését szolgálja. A vákuumszivattyú a levegő kiszivattyúzásával és az oxigénszint csökkentésével éri el a körülbelül 0,8 atm-es (légkörinél alacsonyabb) nyomást a fiókban, ami ideális feltételeket teremt a tároláshoz, illetve a frissen tartáshoz.

Rendszerezés felsőfokon

A Samsung RH5790707 F egy egészen egyedi megoldással hívja fel magára a figyelmet. A ShowCase névre keresztelt tulajdonság egy hűtő a hűtőben kialakítást takar, és segítségével a gyakran használt élelmiszerek gyorsan és könnyen hozzáférhetők. A modellben egy külön ajtón keresztül elérhető részt találunk, amely 3 zónára van osztva. Ezek mindegyike két rekesszel rendelkezik. Így ételtípusonként, de akár családtagonként is rendezhetőek a készülék ezen részeiben tárolt élelmiszerek.

Retró stílus, modern funkciók

A Smeg FAB28RDRB3 szintén megjelenésével csábít. A retró dizájnt képviselő piros modell által kínált időutazás azonban csak a megjelenésre vonatkozik. A hűtő technikai jellemzők vonatkozásában ugyanis abszolút a modern technológiát képviseli: halk működés, alacsony energiafogyasztás, frissen tartó fiók, LED-világítás, hogy csak a fontosabbakat említsük.

A Konyhakiállításon idén is számtalan pompás hűtőt, bőrhűtőt és fagyasztót csodálhattál meg, legközelebb pedig 2021. február 26-27-28. között várunk a Budapest Arénában a legfrissebb újdonságokkal. Addig is csatlakozz Facebook és Instagram oldalainkhoz, hogy felkészülten érkezhess a 12. Konyhakiállításra!

VISSZA
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!