VISSZA Varázsolj otthont a lakásból a Philips termékeivel!

Varázsolj otthont a lakásból a Philips termékeivel!

Kiállítói szelekció
2022. 03. 17
Varázsolj otthont a lakásból a Philips termékeivel!

A konyha az otthon szíve, a lakás legfontosabb helyisége. A kezdetektől fogva ez lebeg a szemünk előtt, és szerencsére ebben a meggyőződésünkben sokakkal osztozunk. De mi is az otthon? Egy hely, ahol biztonságban vagyunk, ahol szeretet vesz körül minket, és a “saját várunkban” mi is olyan dolgokkal vesszük körbe magunkat, melyek számunkra kedvesek. Ebben segít partnerük, a Philips, melynek célja, hogy hozzájáruljon a mindennapok jobbátételéhez, segítse az embereket egy egészségesebb és boldogabb élet elérésében. Olyan innovatív megoldások kifejlesztésén dolgoznak, melyekkel valódi változást hoznak a konyhai kisgépek, kávézás, ruha- és padlóápolás, valamint a légtisztítás területén. Az idei Konyhakiállításon ezért nem csupán kifejezetten konyhai gépekkel és eszközökkel várnak, hanem komplex szemléletmódjukat tükröző sokrétű termékpalettával készülnek, hogy egészséges ételeidet, mennyei kávédat vagy éppen vitamindús koktélodat makulátlanul tiszta, friss levegőjű otthonodban tudd élvezni nap mint nap.

Egészséges, ízletes, gyors finomságok

A konyhai kisgépek kategóriáján belül két innovatív terméket is megvizsgálhatsz közelebbről az eseményen. A Philips Airfryerek segítségével akár másfélszer gyorsabban tudsz egészséges és finom fogásokat készíteni az egész családnak, olaj hozzáadása nélkül is. Az Airfryer süt, pirít és grillez is, és előmelegítés nélkül képes kívül ropogós, belül lédús ételeket készíteni számodra.

Eljött a reggeli, ebéd vagy vacsora ideje, de nem tudod mitévő légy? A receptötletek hiányában bármikor fordulhatsz a NutriU applikációhoz, ahol biztos találsz kedvedre valót. Amennyiben csak egy könnyű, vitaminokban gazdag smoothie-ra vágysz, a Philips vákuumos turmixgépével pikk-pakk megoldható. A vákuum technológiának köszönhetően csökkenti az oxidációt, így megőrzi a gyümölcsök és zöldségek eredeti frissességét, ízét és színét is.

Hamisítatlan café élmény otthon is

A Philips automata kávégépek a „kávébabtól a csészéig” technológiával egy gombnyomással eszpresszót varázsolnak a kávészemekből, az integrált tejhabosító segítségével pedig tökéletes cappuccino-t vagy latte macchiato-t is készíthetsz. A Saeco márkájú kávégépek különleges szűrőrendszerükkel és kerámia őrlőbetéteikkel forradalmasítják az otthoni kávézás élményét. A hagyományosan kifinomult olasz formatervezés, a kávé szenvedélyes szeretete és a technológia átgondolt használata révén a Saeco kávégépek mindig kifogástalan minőségű kávéval örvendeztetnek meg.

A kompakt, párnás megoldások híveinek tervezett Senseo gépekkel pedig a kávézás élménye teljesen személyre szabható. A Senseo termékekhez 100%-ig fenntartható forrásból származó, úgynevezett Rainforest Alliance minősítéssel rendelkező kávét  használnak, a kávépárnák pedig biológiailag lebomlók és iparilag komposztálhatók, így nem kell számolgatnod az ökológiai lábnyomod méretének változását minden finom csésze kávé elfogyasztása után.

Tisztaság és biztonság

A tiszta, megfelelő páratartalmú levegő az egész család egészségének megóvásában segít. A Philips légtisztító berendezései, párásítói és 2-az-1-ben megoldásai folyamatosan monitorozzák és hatékonyan tisztítják a lakás levegőjét, eltávolítják a szennyező anyagokat, vírusokat és allergéneket. A por és egyéb szennyeződések kiszűrése mellett az optimális páratartalom fenntartása is kulcsfontosságú, például a penészképződés megelőzéséhez, és természetesen a főzés közben keletkező, erős konyhai szagok eltüntetésében is számíthatsz a Philips légtisztító rendszereire.

A járófelületek tisztítására kifejlesztett vezeték nélküli, felmosásra is képes Philips Aqua Plus porszívók egyedi kialakításuknak köszönhetően egyszerűbbé és gyorssá teszik a takarítást, hiszen mindkét irányból először porszívóznak, majd felmosnak, így egyetlen mozdulatsorral a két részfeladat szimultán elvégezhető. A 360°-os LED szívófej és a kézi porszívó mód is hatékony segítőid lesznek kisebb porszívózások közben is, amikor csak pár morzsát vagy porcicát kell felszámolni.

Fedezd fel a Philips emberközpontú design világát és innovatív termékeit a Konyhakiállításon! A legfrissebb újdonságokkal és fantasztikus programokkal várunk az ország egyetlen konyhai témájú nagykiállításán április 22-24. között a Budapest Arénában. Szerezd be kedvezményes árú belépődet elővételben, és kerüld el a sorbanállást!

VISSZA
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!