VISSZA

Tudod, milyen kávét szeretsz? – A Miele kávéfőzője tudja.

Tudod, milyen kávét szeretsz? – A Miele kávéfőzője tudja.

Az emberek országonként is más-más kávéfajtákat szeretnek, de az ízlések egyénenként is eltérőek. Van, aki az eszpresszót részesíti előnyben és van aki, a cappuccinora esküszik. Nyilván nem túl nehéz eldönteni, hogy melyiket készítsd el, de amikor a kávé ízét kell „belőni”, akkor már egy kicsit nehezebb dolgod lehet. Elsőként nyilván a kávétípust, a pörkölés fajtáját kell kiválasztani, hiszen ez alapjaiban határozza meg az íz világot, de ezzel azért még nem vagy teljesen készen, hiszen, ha a kedvenc kávébabodat használod, akkor is nagyon sokat lehet finomítani az ízeken a készítés mikéntjével. Egy barista pontosan tudja, hogyan változik az íz, ha módosít a hőmérsékleten, változtat a vízmennyiségen, vagy állít az örlési finomságon, de az átlagos felhasználó ezekkel többnyire nincs tisztában. A Miele kávéfőzőjével viszont nem kell baristának lenni, hogy az ember tökéletes kávét főzzön bárkinek. A készülék ugyan nem gondolatolvasó, de majdnem. A titok pedig nem is csak a kávéfőzőben van, hanem az ahhoz fejlesztett applikációban, ami tulajdonképpen egy rém egyszerű logikát használva kínál megoldást a dologra. A Barista Assistant funkció ugyanis segít megtalálni a számodra ideális kávét. Az alkalmazással a kávéfőző beállításainak finomhangolása végezhető el nagyon egyszerűen.

A készülék két kávét készít el, neked pedig csak meg kell kóstolni mindkettőt és kiválasztani, melyik ízlik jobban. A számodra ízletesebb italhoz tartozó beállításokat a készülék, illetve az applikáció megjegyzi és tovább finomítja azokat a következő két kávé elkészítése során.  A folyamatot összesen négyszer kell megismételni egymás után, vagyis mindössze négy kóstolás révén megtalálhatod a számodra tökéletes ízvilágot, és elmentheted az ahhoz tartozó beállításokat. A funkció egyébként idén már Magyarországon is elérhető lesz. Ha pedig nem csak magadat akarod kényeztetni, és a család további tagjainak ízlését is figyelembe vennéd, vagy több kávé típust is kedvelsz, akkor jól jön a Coffee Select opció. A Miele beépíthető kávéfőző csúcsmodelljében megtalálható funkcióra az ad módot, hogy a készülék három szemes kávé tartállyal rendelkezik, és így a különböző kávéitalokhoz, illetve az egyes felhasználói profilokhoz is más-más kávéfajta állítható be. Természetesen amiatt sem kell aggódni, hogy így az ízek keveredhetnek, ha egymás után különböző kávékat használsz. Egy speciális kefe és a döntött őrlőmű gondoskodik róla, hogy ez ne történhessen meg. 2021-től ez a különleges funkció már a szabadon álló készülékekben is elérhető lesz.

Jelen tartalom összeállításában szakértő partnerünk a Sell Magazin.

További újdonságok
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!