VISSZA Konyhagépek az élet minden pillanatára - 2. rész

Konyhagépek az élet minden pillanatára - 2. rész

Kiállítói szelekció
2020. 02. 21
Konyhagépek az élet minden pillanatára - 2. rész

A kényelmes és hatékony konyhai munkában egyre inkább hagyatkozunk megbízható konyhagépekre. Az évről évre bővülő kínálatban nem egyszerű eligazodni, de van egy jó hírünk: a nagy háztartási eszközöktől, sütőktől, hűtőktől és mosogatógépektől kezdve a praktikus mixereken és robotgépeken át egészen az otthonuni luxust megteremtő professzionális kávégépekig és borhűtőkig mindent megtalálhatsz a 11. Konyhakiállításon! Kétrészes írásunkban összegyűjtöttük neked azokat az eseményen megjelenő márkákat, melyeket mindenképpen érdemes felkeresned 2020. február 28. és március 1. között a Budapest Arénában, ha formabontó, stílusos és megbízható konyhai eszközök után kutatsz. Írásunk 1. részét itt találod, most pedig olvasd el a folytatást!

Ha az egészség az első: Delimano

A Delimano új konyhagépeivel játszi könnyedséggel űzheted ki a mindennapokból a felesleges zsiradékokat: családodat kímélő és friss fogásokkal lepheted meg a nap bármely szakaszában. Az Air Fryer olaj nélküli fritőz és a FiveStar Legend edénykészlet egészséges életmódod pillérei lehetnek, amihez a Delimano Multifresh vákuumozós turmixgépe nyújt utánozhatatlan frissességet. Eddig nehéz volt megtalálni a reggeli energiákat? A Delimano Snack Pack és a Deluxe Espresso kávégép gondoskodni fog róla, hogy a napod igazán lendületesen indulhasson!

Ha élvezetessé tennéd a konyhai munkát: Gorenje

Hét évtized: a szlovén Gorenje ennyi ideje dolgozik azon, hogy az általuk kínált funkciók ne csupán hangzatos extra oldalak legyenek a használati utasításban, hanem valódi segítséget nyújtsanak a hétköznapokban. A Konyhakiállításon az idei évben ennek szellemében számos innovatív háztartási eszközük mellett többek között a francia ajtós és az amerikai stílusú, ConvertActive technológiával is rendelkező Multidoor hűtőszekrényeiké a főszerep. Egyszerű, intuitív megoldásaikkal te is elérheted az idén 70 éves Gorenje által kitűzőtt célt: Life Simplified.

Ha szereted a megbízható márkákat: KitchenAid

Herbert Johnson amerikai mérnök talán maga sem gondolta, milyen hatása lesz a konyhai életre annak, amikor 1919-ben megalkotta a „H5”-öt, az első háztartási robotgépet. Munkája nyomán egy igazi legenda jött létre és megszületett a KitchenAid márka. Az azóta eltelt több mint 100 évben a KitchenAid folyamatosan tökéletesítette innovatív megoldásait, és mára a világ vezető konyhai robotgép gyártója lett. Készülékei a mai napig a gondos kivitelezés, tartósság, kifinomult anyagok, masszív jelleg és a részletekre való aprólékos odafigyelés jegyében készülnek, ezzel is ünnepelve az alkotás szellemét, mely legalább még 100 évig fogja ösztönözni a márkát.


 
Ha megkoronáznád a mindennapjaidat: Dunavox

Egy ünnepi vacsorát vagy egy önfeledt estét a barátokkal még különlegesebbé tud tenni egy kiváló bor. Akár egyszeri alkalomról van szó, akár egy komoly borgyűjtemény tulajdonosa vagy, a Dunavox borhűtőkben nem fogsz csalódni. A legkorszerűbb technológiákkal felszerelt hűtőik minden helyzetre megoldást nyújtanak: integrált szellőzési rendszerük megkönnyíti a beépítésüket, a fogantyú nélküli, érintésre nyíló hűtőajtók pedig tökéletesen belesimulnak konyhád arculatába. Ha szeretnéd a fontos pillanatokat különleges és megbízható környezetben megélni, semmiképp se hagyd ki a Dunavoxot a Konyhakiállítás 2020-on, ahol ingyenes borhűtő választási tanácsadással segítenek, hogy megtaláld az igazit!

Ha az optimális megoldásra törekszel: Bosch

Mindegy, hogy kisgépről van nagy konyhai eszközökről van szó, a Bosch termékek soha nem tapasztalt kényelmet hoznak az otthonodba. A Bosch konyhagépek több funkciót egyesítenek egy, az igényeidre hangolt gépben: univerzális konyhagépeik beépített mérleggel segítik a tökéletes főzési élményt, míg vákuumozós turmixgépeik és botmixereik a friss ételek mellett megóvnak attól, hogy felesleges és nagy berendezések foglalják az értékes helyet konyhádban. Serie6 sütőik, valamint a Home Connect funkciókkal ellátott teljes termékpaletta valóban okossá varázsolja a konyhádat: a legapróbb részletekig beállítható gépek nemcsak veled, de egymással is kommunikálnak, hogy az optimális otthoni környezetet teremtsék meg.

Ha a tradicionális kávé élménye vonz: DeLonghi

A világ vezető kávégépgyártója, a DeLonghi az olasz tradíciót és a legmodernebb formatervezést ötvözi termékeiben. Az idei Konyhakiállításon érdemes lesz meglátogatni standjukat, ahol La Specialista kávégépükkel rávilágítanak a tökéletes otthoni kávé titkára, legyen szó eszpressóról, hosszú kávéról vagy americanóról. A könnyen kezelhető és konzisztens minőséget nyújtó gép hamar a mindennapi rutin részévé fog válni nálatok, ezért ne lepődj meg, ha reggel nagy lesz a tolongás a konyhában!

Ha a tökéletes konyhát keresed: Konyhakiállítás 2020

Irány a Budapest Aréna 2020. február 28. és március 1. között, ahol a legizgalmasabb kisgépektől kezdve a nagy háztartási eszközökön át az idei év legszebb konyhabútoraival, minőségi megoldásaival és úttörő technológiáival találkozhatsz a Konyhakiállításon. Kövess minket Facebookon és Instagramon, olvasd blogunkat, hogy felkészülten érkezz Magyarország legszínesebb konyhai kiállítására!
 

VISSZA
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!