VISSZA

Queenland Design

Cégünk 18 éve sokéves tervezői tapasztalat után családi vállalkozásként jött létre. Beépített egyedi bútorok és enteriőrök teljeskörű tervezésével és kivitelezésével foglalkozunk. Lakberendezőként az otthonteremtés volt és lesz a mindenkori célunk. Így valljuk azt, hogy a tervezéssel töltött idő és egyeztetés a legfontosabb része a folyamatnak. 

Fotóminőségű gyönyörű pontos látványtervekkel, számtalan ötlettel és folyamatos szakmai megújulással, fejlődéssel segítjük ügyfeleinket. Nálunk a kiegészítő lakberendezési szolgáltatás a tervezési folyamat része.

Egyedi gyártóként a vintage, cottage, loft és a minimál stílusban tervezünk elsősorban, de a farmhouse és a klasszikus angol stílus is megtalálható repertoárunkban. Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk, a legelső vonaltól, a kulcsrakész átadásig!

Szeretettel várjuk az érdeklődőket a 2019-es Konyhakiállításon is, ahol a látogatók számára 10% kedvezményt ajánlunk fel, valamint megismerhetik a megszokott Vintage lakberendezésen túl az ultramodern amerikai diófából készült minimál konyhabútorokat is!

Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!