VISSZA

Tboss Hungária

A Tboss több mint két évtizede gyárt fürdőszobabútorokat, múltjuknak köszönhetően termékeik több tízezer otthonban vannak jelen. Sikereiket részben a családias és vevőközpontú üzleti modellüknek köszönhetik, ahol a tudatos fejlesztés mindig a fókuszban áll. A termékpaletta folyamatos megújítása sok éve piacvezető pozíciót eredményez számukra a hazai gyártók között. A trendek és a vásárlói igények figyelembevételével professzionális designer és mérnöki csapat folyamatosan fejleszti a modelleket és újakat alkot.


A konyhabútor tervezése egy nagyon fontos feladat hiszen több évtizedre szóló elköteleződés. Üzletükben a legnagyobb odafigyeléssel és kiemelkedő szakmai tapasztalattal valósítják meg vásárlóik elképzeléseit. Az általunk forgalmazott formatervezett konyhabútorok a német Nobilia bútorgyártó cég termékei, melyekre maximálisan jellemző a német minőség és precizitás. A Nobilia bútorai tökéletesen igazodnak a mai legmodernebb trendekhez, lépést tartva az új technológiákkal, mint a frontok, munkalapok, berendezések terén. 
 

Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!