VISSZA

Tboss fürdőszoba és Nobilia konyhastúdió

A Tboss Hungária hivatalos viszonteladó partnerként elsősorban Tboss fürdőszobabútorokat és Nobilia konyhákat értékesít. A hazai színtéren egyedülálló, 600 négyzetméteres, modern, letisztult szalonunkban mintafürdőszobákban és konyhákban tekinthetik meg termékeinket az érdeklődők. A bútorok mellett csempéket, járólapokat, és szanitereket is kínálunk, képzett eladóink pedig készséggel nyújtanak segítséget a választásban.

A Tboss több mint két évtizede gyárt fürdőszobabútorokat, múltjának köszönhetően termékei több tízezer otthonban vannak jelen. Sikereiket részben a családias, vevőközpontú üzleti modellüknek köszönhetik, ahol a tudatos fejlesztés mindig a fókuszban áll. A termékpaletta folyamatos megújítása sok éve piacvezető pozíciót eredményez a hazai gyártók között. A trendek és a vásárlói igények figyelembevételével professzionális designer és mérnöki csapat folyamatosan fejleszti a modelleket és újakat alkot.

Az általunk forgalmazott, formatervezett konyhabútorok a német Nobilia bútorgyártó cég termékei, melyekre maximálisan jellemző a német minőség és precizitás. A Nobilia bútorai tökéletesen igazodnak a mai legmodernebb trendekhez, lépést tartva az új technológiákkal a frontok, munkalapok, és berendezések terén egyaránt. Stílus tekintetében természetesen a modern mellett a klasszikus formák sem hiányoznak a palettáról.
A konyhabútor tervezése egy nagyon fontos feladat, hiszen több évtizedre szóló elköteleződést jelent. Üzletünkben a legnagyobb odafigyeléssel és kiemelkedő szakmai tapasztalattal valósítjuk meg vásárlóink elképzeléseit.

Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!